HUCO – Sport Liikuntatapa Analyysi

Henkilökohtaisen huco sport – profiilin avulla löydät motivoivan ja sinun tyylillesi sopivan tavan harrastaa liikuntaa. Huco sport -profiilin avulla osaat asettaa itsellesi sinua motivoivat tavoitteet ja miten niiden toteutumista on hyvä seurata.

 

Pitkäjänteisen ja tuloksekkaan liikunnan salaisuus on oman luontaisen liikuntatyylin löytäminen ja henkilökohtaisten motivaatiotekijöiden tunnistaminen sekä erityisesti taito ylläpitää liikuntamotivaatiota.
Liikuntamotivaation ylläpitämiseksi on tärkeää asettaa oikeanlaiset tavoitteet, tehdä oikeanlainen liikuntasuunnitelma ja seurata etenemistä oikein, omalle tyylille sopivasti. Eri liikuntatyylit suhtautuvat eri tavoin tavoitteisiin, suunnitelmaan, ohjaukseen ja palautteeseen. Erityisesti motivaation tukemiseen ja itsensä johtamiseen liittyvää apua tarvitaan. huco sport on työkalu, jonka avulla kukin liikkuja löytää itseään motivoivat tekijät ja mikä tärkeintä: itselleen sopivimmat tavoitteet.

Mikäli menneisyydessä on jo liikuntaan liittyviä huonoja kokemuksia, on oltava erityisen huolellinen siitä, että mahdollistetaan mielekäs ja luontainen tapa aloittaa liikunta (uudelleen). Liikunnan aloittaminen suosituilla trendilajeilla tai ystävän suosikkilajeilla voi tuoda epäonnistumisen kokemuksia, joista muodostuu ennen pitkää liikunnan esteitä.

Liikunnan aktiiviharrastajat usein juuttuvat tiettyihin lajeihin, mikä yksipuolistaa harrastuksen ja voi johtaa innostuksen vähenemiseen. Monipuolinen liikunta tuo parhaat tulokset pitkällä tähtäimellä.

huco sport – profiili

  • näyttää motivaatiosi taustalla olevat tekijät
  • auttaa asettamaan sinulle sopivat tavoitteet
  • näyttää oletko ryhmässä vai yksin liikkuja
  • auttaa sinua tekemään sinulle sopivan liikuntasuunnitelman
  • näyttää miten sinun tulee seurata liikunnan etenemistä
  • näyttää miten liikuntatyylisi muuttuu paineen alla

Tilaa oma profiilisi alla olevalla lomakkeella. Valmentaja on sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä ja voitte sopia ajan profiilin läpikäymiseksi.

 

PROFIILIN HINTA ON 69€ ja sisältää

  • Testin
  • Henkilökohtaisen liikuntaprofiilin
  • Profiilin avaus yhdessä valmentajan kanssa

Niccolo Bonifazio wins Stage 3 of the 2016 Tour of Poland

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close